Prima petrecere din noul an universitar, pentru studenții cazați în căminele Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu va avea loc astăzi.

Începând cu ora 19, în toate căminele Universității va avea loc ”Halloween Party”, eveniment aflat la cea de-a treia ediție.

Toți studenții sunt așteptați să vină costumați în personaje de poveste, iar cea mai frumoasă vrăjitoare va fi premiată.

De asemenea, studenții vor fi provocați la un concurs de sculpat bostani, iar cel mai reușit exemplar va primi un premiu.

”Am început un nou an universitar și, așa cum i-am obișnuit pe studenți, vom organiza, periodic, astfel de evenimente. Cei din anii mai mari sunt deja extrem de nerăbdători, iar cei din anul I vor avea ocazia să intre în atmosfera petrecerilor”, a declarat conf. univ. dr. Ramona Todericiu, director general administrative adjunct al ULBS. Și, pentru că de Halloween, dovleacul este ”vedeta”, studenții vor fi tratați cu plăcintă cu dovleac, dovleac copt și gogoși!

Startul petrecerii va fi însă unul solemn. Având în vedere faptul că în 30 octombrie se împlinesc patru ani de la tragedia din Colectiv, studenții vor aprinde lumânări și vor păstra un moment de reculegere în memoria tinerilor care au murit în incendiul din 30 octombrie 2015.

Articolul precedentUPDATE | Accident între Alămor și Armeni. O femeie gravidă, rănită
Articolul următorAccident pe Valea Oltului. Două dubițe și trei victime, implicate