Un tânăr de 24 de ani a fost condamnat la închisoare, după ce a lovit cu pumnii și picioarele un alt bărbat, căruia i-a sustras 100 de lei și telefonul mobil.

“La data de 18 februarie a.c., pe raza localității Șaroș pe Târnave, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au depistat un localnic în vârstă de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mediaș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii”, a explicat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 7 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, fapte săvârșite în noaptea de 28-29 aprilie 2017, într-un imobil din localitatea de domiciliu a inculpatului, unde a lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele un bărbat și i-a sustras aproximativ 100 de lei și un telefon mobil.
Condamnatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. 

Articolul precedentGripa și virozele continuă să țină elevii acasă. Cursuri suspendate la Colegiile “Lazăr” și “Goga” și la Grădinița nr. 22
Articolul următorA furat mașina colegului de serviciu și a plecat cu ea la plimbare, fără permis de conducere