Trei minori au fost reținuți, după ce au bătut un adolescent de 16 ani, la sfârșitul lunii noiembrie, în Parcul Cetății. Potrivit IPJ Sibiu, cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

„În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, la data de 17 decembrie, polițiștii Compartimentului Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut trei minori. În fapt, la data de 28 noiembrie, în jurul orei 15, în timp ce se aflau în parcul de pe strada Cetății din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri spontane, cei trei minori l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe un adolescent în vârstă de 16 ani, acesta din urmă având nevoie de mai multe zile de îngrijire medicală”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 17 decembrie, cei trei minori, sibieni cu vârsta de 16, doi dintre ei, respectiv 17 ani, au fost reținuti 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, la data de 18 decembrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Surse judiciare arată că adolescentul are răni grave, ce necesită multe zile de îngrijiri medicale. El are dinţi scoşi, buza ruptă şi răni pe tot corpul, inclusiv la nivelul capului.

Articolul precedent13 sibieni au căzut pe gheaţă, în 24 de ore. Doi dintre ei, internaţi în spital
Articolul următorFoto/Video: O avalanșă de mari dimensiuni a avut loc noaptea trecută la Bâlea Lac