Un tânăr de 25 de ani din Coveș, cercetat penal pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești, a fost reținut.

“La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în satul Coveș. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
În fapt, la data de 27 martie, în jurul orei 20.30, pe strada Bisericii din localitatea de domiciliu, bărbatul s-ar fi apropiat de fosta concubină, o tânără în vârstă de 20 de ani, la o distanță mai mică de 30 m, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Agnita la data de 6 martie.
În aceste condiții, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentat unității de prachet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție.

Articolul precedent“Legile puterii”. Ludovic Orban, PRIMUL INTERVIU după declanșarea stării de urgență. Ediție explozivă, la Realitatea PLUS
Articolul următorMinor de 17 ani, prins la volanul unei mașini neînmatriculate și cu număr fals. S-a deschis dosar de cercetare penală