Tânărul de 20 ani, ajuns ieri la SCJU Sibiu în stare gravă, intubat, în urma accidentului rutier de la Avrig, a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața.

Potrivit lui Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, băiatul a suferit un stop cardio-respirator în sala de operație. “Personalul medical a încercat să-l resusciteze dar, din nefericire, acest lucru nu a mai fost posibil, astfel că bărbatul a decedat în cursul serii. Acesta fusese diagnosticat cu traumatism sever al toracelui, TCC, contuzie pulmonară și multiple fracturi”, spune Todăriță.
Ceilalți pacienți internați în urma accidentului rutier pe secția Ortopedie și Chirurgie 2 sunt stabili, conștienți si sub supraveghere și tratament de specialitate, informează SCJU Sibiu.
În urma unui bilanț realizat de ISU Sibiu, în accidentul de duminică de pe centura Avrigului au fost implicate 18 persoane. 10 victime au fost preluate de către echipajele medicale și alte opt nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Potrivit Elenei Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, se pare că şoferul unui autoturism condus spre Sibiu a depăşit o maşină, iar la revenirea pe bandă a derapat, pătrunzând pe contrasens în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Neamţ, apoi cu un turism condus tot spre Sibiu, microbuzul ricoşând în alt microbuz, înmatriculat în Vaslui.

Ieri, a fost activat și planul roșu de intervenție, toate spitalele din Sibiu fiind alertate.

Articolul precedentPompierii intervin pe DN7, la Boița
Articolul următorUPDATE: Un microbuz a luat foc în curtea unui operator economic