În perioada 3-6 iunie a avut loc, la Atena, Concursul Internațional de Sărituri peste Obstacole, parte din Etapa Mondială a Cupei Națiunilor, unde Team Bucur a obținut rezultate spectaculoase. Știrea inițială poate fi citită aici.

Echipa României, din care au făcut parte și sibiencele, Anastasia Manea și Sofia Bene, a reușit la această competiție de o dificultate extremă, să urce pe poziția a treia a clasamentului. La individual, sportivul Ionel Bucur s-a calificat, la concursurile europene pentru seniori, în timp ce fiul său, Ionuț Bucur s-a clasat pe locul al doilea.

Un vis care a devenit realitate a fost să fac parte din echipa României la Cupa Națiunilor CSIO, alături de tata. Mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat pe parcurs!”, a transmis Ionuț Bucur. Tânărul sportiv și calul său, Quasar („albină în formă maximă”, cum îl descrie) au concurat la categoria 145-160 și au realizat cele mai spectaculoase sărituri.

După concursul din Atena va urma Competiția de la Boujourisch – Bulgaria, programată în perioada 17- 20 iunie.

Sursă: STARSIBIAN.ro 

 

     
 
Articolul precedentCertificatul european de vaccinare anti-Covid, operațional, în România, în mai puțin de o lună. ANUȚUL făcut de secretarul de stat, Andrei Baciu
Articolul următorRaport INSP. În ultima săptămână au fost identificate încă 48 de cazuri de infectare cu variante care determină îngrijorare