Meteorologii sibieni anunță pentru săptămâna viitoare temperaturi de până la – 10 grade Celsius. 

Luni, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -10 și -7 grade. Izolat se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură.   
Marți, vremea se va menține apropiată de normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare și izolat noaptea, mai ales în zona montană va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de 60-70 km/h pe crestele montane, unde va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -7 și -4 grade. Izolat se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură.
Miercuri, în prima zi a anului 2020, vremea se menține apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat, îndeosebi la munte, va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 5 grade, iar cele minime între -6 și -4 grade. Izolat se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură.
Joi, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale la munte, temporar spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 4 grade, iar cele minime între -8 și -5 grade. Izolat se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură.
Spre sfârșitul săptămânii, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare din a doua parte a intervalului când vor fi condiții de precipitații slabe mixte.  Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 6 grade, iar cele minime între  -7 și -3 grade.  Pe arii restrânse se va semnala ceață.

Articolul precedentRevelion pe pârtie, la Arena Platoș Păltiniș
Articolul următorPește cu portocale, rețeta cu care vei face senzație de Revelion