În primele zile ale săptămânii viitoare, temperaturile vor fi ridicate, ajungând la 13 grade Celsius. De joi, însă, vremea va fi ploioasă și temperaturile vor fi reci.

Luni, vremea  va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 12 grade, iar cele minime între -6 și -2 grade. În zonele joase, pe arii restrânse noaptea și dimineața, vor fi condiţii de ceață. 

Marți, vremea se va menține caldă şi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate la munte din a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 13 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad. În zonele joase, pe arii restrânse noaptea și dimineața, vor fi condiţii de ceață. 

Miercuri,  vremea se va menține caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros. Pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe predominat sub formă de ploaie, iar la munte mixte, predominant ninsori pe creste. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 12 grade, iar cele minime între 0 și 1 grad.

Joi, vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros și local se vor semnala precipitații sub formă de ploaie. La munte precipitațiile vor fi mixte, predominant ninsori noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale mai ales în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 9 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade.

Spre sfârșitul săptămânii, vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros în prima parte a intervalului când pe arii relativ extinse se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ploaie ziua şi lapoviţă şi ninsoare noaptea.  Apoi cerul va deveni variabil şi aria precipitaţiilor se va restrânge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale mai ales în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 6 grade, iar cele minime în general între  -10 și -7 grade.

Articolul precedentDiana Mureșan, președinta filialei locale USR
Articolul următorUPDATE | Incendiu în Șelimbăr, cauzat de un scurtcircuit produs la instalația electrică a unei locuințe