Tiberiu Drăgan este noul viceprimar al municipiului Sibiu. Acesta a fost ales în funcție prin votul consilierilor locali, joi.

“Vă mulțumesc pentru sprijinul și efortul vostru de a vă alătura celor care vor să trăiască într-o Europă care să ne ofere de acum înainte timp pentru a ne hrăni și sufletele! De azi, am o nouă provocare, cu sprijinul colegilor mei din organizația PNL Sibiu: să mă implic direct în viața orașului . De azi, din poziția de viceprimar , am să pun umărul la dezvoltarea și modernizarea orașului Sibiu. Vă provoc și vă rog să îmi transmiteți idei și sfaturi pentru a face din Sibiu un oraș fanion al Europei”, este mesajul transmis de Tiberiu Drăgan pe o rețea de socializare.

Tiberiu Drăgan a ocupat, din anul 1991, funcția de șef serviciu la Societatea de Distribuție Electrică Transilvania Sud – SDEE Sibiu. El a absolvit Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași, având diplomă de inginer.
Din toamna anului 2014, este membru al PNL, iar din luna mai 2016 consilier local al Sibiului.Răzvan Pop și-a dat demisia din funcția de viceprimar al municipiului Sibiu pe 30 mai.
Răzvan Pop a rămas consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Sibiu.

“Se încheie un capitol pentru mine. Un capitol frumos și important. Trebuie să mulțumesc și să ma înclin în fața voastră, a sibienilor. Îmi doresc să cred că m-am ridicat la nivelul așteptărilor voastre”, este o parte din mesajul lui Pop, pe Facebook.

Articolul precedentProgram special pentru copii, la Teatrul “Gong”, de ziua lor
Articolul următorVIDEO | Dacian Cioloș și Dan Barna au alergat 5 kilometri la Maratonul Internațional al Sibiului: “Ne-am antrenat în campanie!”