Tinerii organizează miercuri, 8 mai, primul summit din România pentru probleme de climă. Evenimentul va avea loc la Hotelul Ibis din Sibiu, de la ora 12.

“Alte țări au început deja să acționeze. Și România trebuie să se implice. Evenimentul este adresat tinerilor în mod special (12-35 ani), dar sunt așteptați la eveniment toți cei interesați de temele abordare”, spun organizatorii.
Cu această ocazie, vor fi discutate probleme, soluții, dar și oportunitățile generate de această problemă.
“Nu este prea târziu să acționăm acum. Următoarele alegeri europene vor constitui un punct crucial în alegerea celor ce se vor afla în poziția de a acționa în legătură cu viitorul nostru. Jumătate din populația lumii este sub 30 de ani, deci avem responsabilitatea de a acționa și de a ne implica. Pe 8 mai, noi, tinerii, vom organiza la Sibiu sesiuni de conferință, ateliere de lucru și acțiuni pentru climă, pentru a crește gradul de conștientizare în privința acestei probleme, pentru a identifica oportunitățile și pentru a găși soluții”, mai spun organizatorii.
Intrarea este liberă, dar participanții trebuie să se înregistreze online. Detalii pot fi cerute prin e-mail, la [email protected]
Evenimentul este organizat de Future Energy Leaders Romania și Sandbag.

Articolul precedentBC CSU Sibiu, victorie în meciul IV cu Dinamo și calificare în semifinale
Articolul următorServiciul destinat eliberării cazierului judiciar din cadrul IPJ Sibiu, suspendat pe 8 și 9 mai