Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează o nouă ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf”. Concursul ajuns la cea de-a 20-a ediție este organizat pe patru secțiuni: poezie, proză, dramaturgie, critică literară, și se adresează tuturor tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate.

Tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa [email protected], împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 20 martie 2020. Vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn Antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor.

”Ȋn fiecare ediție, acest concurs a reușit să acapareze atenția a sute de elevi și studenți, oferind tinerilor oportunitatea de a ȋmpărtăși creațiile originale tânărului public cititor ca o alternativă la literatura contemporană, o literatură prin care tinerii se descoperă pe sine şi lumea ȋnconjurătoare. În acest spirit, dorim să celebrăm originalitatea și diversitatea creațiilor tinerilor noştri scriitori și să încurajăm apropierea acestora de literatură”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu.

Articolul precedentPERCHEZIȚII: Grupare specializată în evaziune fiscală în domeniul comerțului cu autoturisme second-hand, destructurată
Articolul următorBăut bine la volan, a lovit un cap de pod