În perioada Summit-ului se vor impune restricții în trafic pe câteva străzi din centrul istoric, în zilele de 8 și 9 mai.

Astfel, traficul auto va fi restricționat, în perioada 8 mai, ora 22. – 9 mai, ora 20, pe următoarele străzi, cu excepția riveranilor: str. A. Xenopol, str. Mitropoliei, str. Centumvirilor, str. Al. Odobescu, str. Ocnei, str. A. Iancu, str. Gen. Magheru (tronsonul Filarmonicii – Constituției), str. Felinarului, Pasajul Școlii, str. Manejului, str. Filarmonicii, str. Tribunei, str. Azilului.

Traficul auto va fi închis, în perioada 8 mai, ora 22 – 9 mai, ora 20, pe următoarele străzi, INCLUSIV pentru riverani: str. Gheorghe Lazăr, str. Arhivelor, str. Gen. Magheru (tronsonul dintre Filarmonicii și Piața Mare).

Piața Unirii, pe tronsonul dintre strada Andrei Șaguna și strada N. Bălcescu, se va închide traficului auto începând din 8 mai, ora 18, și se va redeschide în data de 9 mai, ora 20.

Sibienii, persoane fizice și juridice (inclusiv instituții), care dețin abonamente de rezident, pentru parcările de pe străzile cu restricții, pot folosi orice altă parcare publică stradală, cu plată, din Sibiu gestionată de administrația locală, cu excepția parcărilor zonale Cazarma 90 și Parcarea Teatrului, în care acccesul este reglementat prin bariere și taxe speciale.

Din data de 3 mai, pe site-ul Primăriei Sibiu –www.sibiu.ro, pe pagina principală este activă o secțiune numită SIBIU SUMMIT INFO TRAFIC. Aici se găsesc toate informațiile cu privire la parcările, străzile și rutele de transport public modificate de restricțiile din această scurtă perioadă.

Articolul precedentFC Hermannstadt pune în vânzare biletele pentru meciul cu Concordia Chiajna
Articolul următorDespre oile și lâna din Sibiu într-o întâlnire a specialiștilor la Consiliul Județean