ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic pe DJ 141A între localitățile Buia și Mihăileni, la un accident rutier, anunță ISU Sibiu.

La fața locului, echipajele de salvatori au acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de aproximativ 27 de ani. De asemenea s-a constatat că un tânăr de aproximativ 17 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel au declarat decesul acestuia. 

Polițiștii rutieri intervin în acest moment la un accident deosebit de grav, produs pe DJ 141A, între localitățile Buia și Mihăileni.

Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus dinspre Buia spre Mihăileni a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului, pasagerul dreapta față, un tânăr care azi ar fi împlinit 17 ani, a fost proiectat în afara autoturismului, suferind leziuni incompatibile cu viața. 

Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani și ceilalți doi pasageri care se aflau în autoturism, de 13, respectiv 21 de ani, nu au suferit vătămări corporale.

Toți cei implicați sunt din localitatea Buia. 

Din verificările efectuate de către polițiști rezultă că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului îi vor fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și circumstanțele producerii acestui nefericit eveniment.

În zona producerii accidentului se circulă îngreunat.

Articolul precedentPreședintele UMPMV – Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Forţelor Terestre Române: „România a devenit un aliat de nădejde al marilor puteri ale lumii”
Articolul următorMesajul președintelui UMPMV, general (r) Gabriel Oprea, de Paște: Fie ca iubirea Lui Hristos pentru oameni să ne facă mai înțelepți