UPDATE 12:05: Toți cei trei ocupanți ai autoturismului au fost transportați la spital. Este vorba despre șoferul de 52 de ani și de un băiat și o fată, pasageri în autoturism.

Băiatul are aproximativ 21 de ani și a fost transportat la spitalul din Mediaș, de către echipajul SMURD, având o plagă craniană, dureri de coloană și membre. Fata, în vârstă de aproximativ 24 de ani a fost transportată la același spital, de o ambulanță, cu traumatism cranio facial. De asemenea, șoferul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe cu dureri toracice și lombare.

Traficul în zonă se desfășoară alternativ.

UPDATE: Accidentul a fost produs de un șofer în vârstă de 52 de anicare conducea pe direcția Sighișoara – Media. Se pare că acesta ar fi adormit la volan și a pătruns pe contrasens. A intrat astfel în coleziune cu un cap de pod. Șoferul și unul dintre cei doi pasageri sunt răniți. Au fost transportați la la spital. Traficul este blocat total în continuare.

Pompierii se află și ei la fața locului. Aceștia transmit că una dintre persoanele rănite necesită intervenția echipei de descarcarcerare.

Știre inițială: Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 14, la km. 67, la intrare în Saroș pe Târnave, anunță polițiștii.

Traficul în zonă este blocat total. Se pare că un singur autoturism este implicat. Din primele informații ar exista două victime.

Revinim cu detalii!

Articolul precedentVIDEO | Imagini de basm, la Gura Râului. Câteva căprioare, protagonistele unui filmuleţ
Articolul următorSibiul, printre orașele cu cele mai multe ordine provizorii de protecție emise de la schimbarea legislației