Sibienii continuă să comită infracțiuni grave în domeniul rutier. Trei șoferi au fost depistați, ieri, conducând autorisme deși au consumat băuturi alcoolice. Astfel, în jurul orei 08:00, pe strada Brateiului din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au depistat un localnic aflat la volanul unui autoturism având o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 23:00, în localitatea Marpod, un alt șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 52 de ani, al cărui rezultat afișat pe aparatul etilotest a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Trei sferturi de oră mai târziu, în orașul Ocna Sibiului, polițiștii au testat alcoolscopic un alt șofer. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, din satul Armeni, a prezentat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în dimineața zilei de 7 iunie a.c., în jurul orei  05:00, tot în orașul Ocna Sibiului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Turnu Roșu a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate aceste cazuri, conducătorii auto au fost însoțiți la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, fiind deschise dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea aceleiași infracțiuni, conducere sub influența alcoolului.

Articolul precedentPeste 60 de echipe participă, în weekend, la Sibiu Streetball
Articolul următorBiciclist de 67 de ani din Hoghilag, băut, a ajuns la spital