Tribunalul și Judecătoria Sibiu rămân mai rămân câteva luni în sediul de pe strada Calea Dumbrăvii, nr. 30. Termenul de închiriere al clădirii a fost prelungit. Astfel, începând cu data de 20 mai, cele două instanțe își vor desfășura în continuare activitatea în actualul imobil până la data de 20 noiembrie.

Vă reamintim că, Tribunalul Sibiu a inițiat procedura de închiriere a unui imobil cu destinația de sediu administrativ pentru desfășurarea activităților Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu.

„La data de 19 mai 2019 încetează dreptul de administrare al Ministerului Justiției asupra imobilelor care au făcut obiectul Hotărârii Guvernului nr. 380/2014 privind transmiterea unei părți dintr-un imobil, aflat în domeniul public al statului, din administrarea Ministerului Apărării Naționale în administrarea Ministerului Justiției și Hotărârii Guvernului nr. 801/2015 privind actualizarea valorii de inventar a unui imobil aflat în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Apărării Naționale și pentru transmiterea unei părți din acesta din administrarea Ministerului Apărării Naționale în administrarea Ministerului Justiției pentru Tribunalul Sibiu, până la data revenirii în administrarea Ministerului Apărării Naționale a imobilului transmis conform Hotărârii Guvernului nr. 380/2014 privind transmiterea unei părți dintr-un imobil, aflat în domeniul public al statului, din administrarea Ministerului Apărării Naționale în administrarea Ministerului Justiției”, spun reprezentanții instituției.

Articolul precedentȘcoala Gimnazială Avrig a câștigat etapa județeană „Prietenii Pompierilor”
Articolul următorMinistrul Răzvan Cuc promite începerea lucrărilor la Centura Mediașului