Societatea de transport în comun organizează și în acest an „Tombola client fidel”. La campanie pot participa toţi clienţii Tursib care şi-au făcut abonamente valabile în interiorul Municipiului Sibiu, pentru toată perioada 01.01.2019 – 31.12.2019, fără întrerupere. De asemenea, cei care doresc să participe trebuie să completeze un formular de înscriere în concurs.Nu pot participa cei care beneficiază de gratuitate sau reduceri și nici angajații companiei.

Formularul necesar pentru înscrierea în concurs poate fi obţinut de la Agenţiadin Calea Dumbrăvii, de la sediul Tursib de pe strada Munchen nr. 1, sau de pe site-ul societăţii. El poate fi depus personal în aceleaşi locaţii, sau transmis pe mail la adresa [email protected] Formularele trimise prin e-mail vor fi înregistrate, iar numărul de înregistrare va fi transmis clientului înapoi prin e-mail. Perioada de colectare a formularelor este între 9 – 18 decembrie 2019.

Nu vor putea participa la această Campanie clienţii care beneficiază de gratuitate sau reduceri la abonamente si nici angajaţii Tursib. Fiecare client Tursib care îndeplineşte condiţiile, se poate înscrie ca participant o singură dată.

Clienţii înscrişi în concurs vor putea câştiga, prin tragere la sorţi laptop, telefoane mobile sau abonamente Tursib.

Tragerea la sorţi se va face la sediul companiei în 19 decembrie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic în aceeaşi zi. Festivitatea de premiere va avea loc în 20 decembrie, la ora 12:00, la sediul Tursib din strada Munchen nr. 1.

 

Articolul precedentPeste 300 de sibieni și-au testat, astăzi, sănătatea plămânilor
Articolul următorCu cât crește salariul minim de la 1 ianuarie 2020