Un bărbat de aproximativ 47 de ani din Porumbacu de Jos a fost prins la volanul unui microbuz, fără a deține permis de conducere. Mai mult, acesta transporta și o cantitate de 500 kg cetină de brad fără a deține documente de proveniență. Totul s-a întâmplat vineri, 30 noiembrie, când polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au oprit pentru control, în jurul orei 19:00 o autoutilitară condusă de către un localnic. 

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule, pe numele șoferului întocmindu-se un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. Odată cu verificarea microbuzului condus de către bărbat, polițiștii au constatat că acesta transporta cantitatea de 500 kg cetină de brad fără a deține documente de proveniență”, transmit polițiștii.

Pentru cantitatea de cetină transportată bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar cetina a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Avrig.

Articolul precedentSMURD Sibiu a sărbătorit 25 de ani de existență
Articolul următorAutomatele Tursib vor funcționa doar cu monede de 50 de bani și bancnote de 1 leu