HC Sibiu joacă astăzi un nou meci în deplasare, în Divizia A. „Urșii” sibieni dau piept cu HCM Sighișoara, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Radu Voina”.

Handbal Club Sibiu joacă al doilea meci la rând în deplasare, în decurs de o săptămână. După ce marți au disputat partida cu AHC Potaissa Turda, pierzând la o diferență de doar un gol (29-28), handbaliștii sibieni joacă azi un nou meci în campionat. HC Sibiu se deplasează la Sighișoara, pentru al doilea meci din partea a II-a a campionatului.

Deși se așteaptă la un o confruntare dificilă, urmând să întâlnească un adversar puternic, oficialii echipei speră la un joc bun al elevilor săi.

„Este un meci mai greu decât cel pe care l-am jucat în etapa precedentă. Sighișoara este o echipă cu pretenții și buget, care în pauza competițională s-a întărit cu un jucător bun din Liga Națională. Joacă acasă și sunt favoriți, dar noi vom încerca să ne facem jocul. În ciuda accidentărilor pe care le avem în lot, mergem acolo motivați să obținem puncte”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.

Ovidiu Pasere și Mihai Blaga, absenți și la meciul din etapa precedentă, nu s-au refăcut după accidentările suferite și nu vor putea evolua nici azi.

Articolul precedentFC Hermannstadt l-a transferat pe internaționalul Alexandru Mățel
Articolul următor”Tribut Ceaikovski”, cea mai nouă premieră la Teatrul de Balet Sibiu