Un sibian de 52 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a intrat, fără drept, într-o locuință de pe strada Anul 1848 din municipiul Sibiu și ar fi amenințat-o pe propeietară. Asupra sa a fost descoperit și un cuțit.

Totul s-a petrecut ieri, 4 noiembrie, când bărbatul a intrat de două ori, fără drept, în casa femeii, în care se aflau iubita și cei patru copii ai săi. Acesta a început să o amenințe pe propeitara casei, care, în cele din urmă, a chemat poliția. 

„Femeia amenințată a sesizat poliția după cea de a doua pătrundere fără drept a bărbatului în casă, iar în urma intervenției rapide a polițiștilor, bărbatul a fost depistat în timp ce se afla într-una dintre încăperile imobilului, asupra sa fiind găsit și un cuțit având o lamă cu lungimea de 8 cm. Sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, respectiv violare de domiciliu (câte două acte materiale)”, transmit polițiștii.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale.

Articolul precedentHotelul de Gheață de la Bâlea Lac aduce anul acesta lumea subacvatică. Camerele vor avea sculpturi reprezentând animale marine, sirene și scoici
Articolul următorBărbat reținut după comiterea a șase infracțiuni dintr-un foc