Un șofer care nu deținea permis de conducere a avariat patru autoturisme, după care a fugit de la locul accidentului. Ulterior, a abandonat și mașina pe care o conducea.

Ieri, în urma cercetărilor efectuate privind producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Avrig, pe numele căruia s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
“În fapt, la data de 17 martie a.c., în jurul orei 19,30, bărbatul a condus un autoturism pe DN 1, km. 306, intrarea în municipiul Sibiu dinspre Șelimbăr, unde, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a produs un carambol în urma căruia a rezultat avarierea a patru autoturisme. Imediat după producerea evenimentului, șoferul a abandonat autoturismul și a fugit spre localitatea Șelimbăr, fără a se prezenta la unitatea de poliție competentă în termenul legal de 24 de ore”, explică Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au identificat șoferul care a produs tamponarea în lanț, constatând că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Articolul precedentDosar penal pentru un șofer străin băut
Articolul următorConsilier local din Șelimbăr, declarat incompatibil ANI pentru că ar fi încheiat un contract cu firma fiului său