Un student al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu are nevoie urgentă de ajutor. Sebastian Dragomir are 21 de ani, este student în anul III la specializarea Calculatoare din cadrul Facultății de Inginerie și, acum câteva săptămâni, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. 

În acest moment se află în grija doctorului Ofelia Flucuş de la Spitalul Clinic Judetean Sibiu și are nevoie de transfuzie de sânge. Astfel, toți cei care doresc și pot să doneze sunt așteptați la Centrul de donare sânge din Sibiu. Sebastian are grupa sangvină A II, însă grupa sangvină a donatorului nu este importantă.

Cum se procedează

La Centrul de donare sânge trebuie să spuneți numele bolnavului: Sebastian Dragomir. Aceste informații sunt necesare pentru medicul dr. Ofelia Flucuş.

Programul este între orele 8 – 13, iar telefonul Centrului de donare este 0369/ 437127.

“Nu contează ce grupă de sânge are donatorul. Înainte de a pleca de acasă puteți mânca un sandwich. Trebuie să aveți la voi o adeverință de la medicul de familie în care să fie specificat faptul că puteți fi donatori sau, pentru studenții din alte localități – adeverință de la cabinetul Universității ULBS. Studentele/studenții cu piercing efectuat în ultimele şase luni, cu operații efectuate în ultimul an sau cei care au fost la stomatolog în ultimele trei luni nu pot dona sânge”, spun organizatorii campaniei de donare.

Donații în bani

Cei care se află în imposibilitatea de a dona sânge, dar doresc să îl ajute pe Sebastian, pot face donații în bani, în următoarele conturi:

Toma Marius Dragomir, IBAN-ul contului în EUR, deschis în data de 18.11.2019 este RO17INGB0000999909763461.

Toma Marius Dragomir, IBAN-ul contului in RON, deschis in data de 18.11.2019 este RO77INGB0000999909763448.

Articolul precedentVești bune pentru cei care nu au reușit să-și achiziționeze un abonament pentru UNTOLD 2020
Articolul următorRealitatea Plus, emisiune maraton de 1 Decembrie fără politicieni și multe surprize