Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital în urma unui conflict izbucnit între două grupuri de persoane. Bărbații s-au luat la bătaie în seara zilei de joi, în jurul orei 21.00, pe strada Oltețului din Sibiu. În urma unui apel la 112 mai multe echipaje de polițiști și jandarmi și un echipaj de tip C al ambulanței s-au deplasat la fața locului pentru a aplana conflictul. 

„Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, două grupuri de persoane s-au agresat fizic și verbal, un tânăr în vârstă de 26 de ani fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare”, transmit polițiștii.

Tânărul rănit a suferit un traumaism cranio cerebral acut cu mai multe plăgi sângerande și o fractură la nivelul antebrațului drept.

În prezent, se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și în vederea stabilirii situatiei de fapt. În funcție de rezultatele anchetei preliminare, se va realiza încadrarea juridică a faptei și vor fi aplicate măsuri legale în consecință.

Articolul precedentCandidat la președinția României, dat dispărut! Polițiștii clujeni îl caută de câteva ore
Articolul următorCandidatul dispărut fără urmă, Ninel Peia, a fost găsit la Mănăstirea Putna