33 de permise de conducere au fost reținute, 7 certificate de înmatriculare au fost retrase s-au conatatat 5 infracțiuni la regimul rutier și au fost aplicate 386 de amenzi în valoare de 95.000 de lei în doar 3 zile. Este vorba despre perioada 19 – 21 aprilie, zile în care polițiștii rutieri au găsit mai multe neregului, printre care, cele mai grave sunt conducerea fără a deține acest drept și alcoolul la volan.

Vineri, 19 aprilie, în jurul orei 21:00, pe strada Principală din satul Broșteni, un localnic în vârstă de 40 de ani a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține acest drept.

Sâmbătă, 20 aprilie, în jurul orei 00:30, în municipiul Sibiu, pe strada Cibinului, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic un șofer, localnic în vârstă de 55 de ani, rezultatul afișat de aparatul etilotest fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată și oră, pe raza localității Rășinari, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 23 de ani. Cu această ocazie, s-a constatat că șoferul are dreptul de a conduce suspendat.

Duminică, 21 aprilie, în jurul orei 01:30, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Cisnădie, care conducea autoturismul având o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în jurul orei 11:00, pe strada Valea Mare din localitatea Șeica Mare, un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în aceeași localitate, a fost identificat conducând un microbuz deși nu deține dreptul de a conduce.

În toate aceste cazuri, vinovații s-au ales cu dosar penal și vor răspunde în fața legii.

Articolul precedentSibiul sărbătorește mâine Ziua Veteranilor de Război
Articolul următorConferință dedicată dezvoltării Europei la ULBS