Update: Accidentul din această dimineață, de pe Calea Cisnădiei a avut loc în jurul orei 7:00, iar cauza acestuia este neacordarea de prioritate. Polițiștii transmit că, o conducătoare auto în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, a pătruns pe DJ 106C de pe un drum lateral și a virat stânga fără să acorde prioritate. Astfel a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar dinspre Sibiu, acesta din urmă răsturnându-se în afara carosabilului, după care a lovit un alt autoturism condus regulamentar dinspre Cisnădie.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a femeii aflate la volanul autoturismului condus dinspre Sibiu, în vârstă de 32 de ani, domiciliată în orașul Ocna Sibiului.
Al treilea autoturism implicat, care circula dinspre Cisnădie, a fost condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Cisnădie.
În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

O femeie a fost rănită, în această dimineață, într-un accident ce a avut loc pe Calea Cisnădiei (în Cartierul Arhitecților). Trei mașini au fost implicate în coliziune.

Din primele informații, femeia rănită are 32 de ani și este conștientă. Încă nu se cunosc cauzele producerii accidentului. Traficul în zonă se desfășoară îngreunat.

Articolul precedentDouă persoane rănite într-un accient la Marpod
Articolul următor5.000 mp de vegetație uscată și traverse de cale ferată au ars la Mohu