Un bărbat de 63 de ani, din Jina, urmărit național a fost depistat de polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr în extravilanul localității Veștem și predat în vederea punerii în aplicare a mandatelor Serviciului Investigații Criminale Sibiu. Acesta a fost prins ieri, 13 noiembrie, în jurul orei 16.00. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul avea de ispășit două pedepse cu inchisoarea. 

Polițiștii l-au de pistat în baza datelor și informațiilor pe care le aveau și care arătau că bărbatul era urmărit în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de o instanță. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în anul 2018, Judecătoria Alba a emis pe numele bărbatului două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 1 an și 10 luni de închisoare pentru furt calificat, respectiv 1 an și 6 luni de închisoare, tot pentru furt calificat.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Articolul precedentTinerii coregrafi promovați la Sibiu în cadrul a două evenimente de gală organizate de Teatrul de Balet
Articolul următorCentrul comercial Promenada Sibiu și-a deschis, astăzi, porțile. Investiții de 100 de milioane de euro