Săptămâna viitoare începe cu vânt, în județul Sibiu. În unele zile, temperaturile vor fi ridicate pentru această perioadă, iar spre sfârșitul săptămânii, potrivit meteorologilor, vremea se va ridica treptat.

 

Luni, vremea va fi vântoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când pe arii restrânse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. La munte local se vor semnala precipitații mixte, ninsori pe creste. Vântul va sufla în general moderat ziua, cu intensificări temporare, cu rafale de 60…80 km/h și izolat de 85-90 km/h, iar la munte va sufla tare, cu rafale de peste 90-100 km/h, izolat, cu viteze pe creste de peste 140 km/h, viscolind și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 9 grade, iar cele minime între -5 și -2 grade. Izolat, noaptea se va semnala ceață. 

Marți, vremea se va încălzi față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și în sudul. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 0 și 5 grade. Pe arii restrânse, noaptea și dimineața se va semnala ceață.

Miercuri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și local, va ploua, predominant ploi noaptea în estul regiunii. La munte se vor semnala precipitații mixte, predominant ninsori pe creste. Vântul va sufla în general moderat în timpul zilei, cu intensificări locale la munte, viscolind și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 16 grade, iar cele minime între   3 și 5 grade.

Joi, vremea se va răci față de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua, noaptea precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. La munte va ninge. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale, tare la munte viscolind și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 7 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad.

Spre sfârșitul săptămânii,  vremea se va încălzi treptat, astfel ca va deveni caldă spre sfârșitul intervalului. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie ziua și mixte noaptea, iar la munte precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale.

 

Articolul precedentS-a deschis Igloo Village, la Bâlea Lac
Articolul următorPericol de desprindere a tablei de pe o casă din zona Nicolae Bălcescu