BC CSU Sibiu se impune în deplasare și își trece în cont a doua victorie în acest sezon, pe terenul celor de la Dinamo, scor 82-75 (29-22, 16-11, 18-17, 19-25). Următorul meci al echipei noastre se va disputa pe teren propriu, miercuri, 30 octombrie, în cadrul FIBA Europe Cup, cu Fribourg Olympic.

Jucătorii BC CSU Sibiu au început bine partida din capitală și au reușit să își impună ritmul încă din debutul partidei, atunci când galben-albaștrii reușeau un prim sfert de senzație în care au pus 29 de puncte pe tabelă. Grație jocului colectiv solid au reușit să rămână la conducere pe tot parcursul partidei, după o evoluție entuziastă a elevilor lui Dan Fleșeriu. Deși gazdele au jucat cu multă energie, BC CSU Sibiu a reușit să îi țină departe pe tabelă, reușind să înregistreze avantaj chiar și de 14 puncte în ultimul sfert. Fără Aurelian Gavriloaia, care se recuperează după accidentarea din etapa precedentă a Ligii Naționale de Baschet, dar și fără Rolland Torok, pe care staff-ul tehnic a decis să îl menajeze, jucătorii BC CSU Sibiu au reușit o victorie fără prea multe emoții. Absențele celor doi au dat șansa lui Robert Stan și David Engi să intre pe parchet, iar tehnicianul echipei noastre s-a arătat mulțumit de prestația celor doi.

„A fost un meci mai greu decât a arătat tabela, dar mă bucur că am obținut, în sfârșit, o victorie, în deplasare. Sezonul acesta victoriile în deplasare contează cât două meciuri. A fost greu, mai ales că am decis să jucăm fără Rolly, dar tinerii noștri au intrat astăzi bine în joc și au contribuit mult. Acum trebuie să facem totul să ne recuperăm și să dăm maxim pe teren, în meciul de acasă”, a spus Dan Fleșeriu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Barry Stewardt 23p, Randal Falker și-a trecut în cont 17p și 18 rec., Isaiah Philmore 13p, Jared Jordan 12p și 9 assit-uri, Jordan Chatman 6p, Lucas Tohătan 4p, Christopher Cooper 4 p și 5 rec, David Engi 3p.

După acest meci, BC CSU Sibiu revine acasă și joacă miercuri, 30 octombrie, de la ora 18:15, cu cei de la Fribourg Olympic, în cadrul FIBA Europe Cup. Biletele pentru această partidă costă 25 lei lei și sunt în vânzare pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro.

Articolul precedentIncendiu în Gura Râului. Au ars acoperișul unei case și două anexe gospodărești
Articolul următorTerapie prin artă într-un nou proiect al „Asociației De Poveste”