Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș și s-a apropiat la patru puncte de FCSB și CFR Cluj, care împart prima poziție în Liga 1, scrie Digisport.

Chamed a bifat prima ocazie periculoasă a partidei, în minutul 2. Cu un șut de la distanță, jucătorul Mediașului a lovit bara porții lui Pigliacelli. După pauză, Ivan a reușit să deschidă scorul după o gafă de proporții a lui Roberto Romeo.

În minutul 60, tot Ivan a fost decisiv pentru reușita lui Cicâldău, care a înscris pentru 2-0 cu un șut din prima. Trei minute mai târziu, Sarr putea reduce din diferență, dar a trimis pe lângă poarta lui Pigliacelli.

Gaz Metan a terminat meciul în zece, după ce Chamed l-a împins pe Camara sub ochii arbitrului asistent. Pentru Craiova urmează un meci pe teren propriu cu UTA Arad, iar Gaz Metan se va deplasa la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Sepsi.

Sursă: DIGISPORT

Articolul precedentCompania AstraZeneca, prima explicație oficială în controversa loturilor suspecte: „NU există nicio probă a unui risc agravat de formare a unor cheaguri de sânge”
Articolul următorSibiul a intrat în SCENARIUL ROȘU