Dan Barna, președintele USR și deputat de Sibiu, a votat duminică la ora 10.30, la Sibiu. 

“Mi-am exprimat votul necesar și din punctul meu de vedere obligatoriu pentru calitatea de cetățean al României. Am votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat, pentru ca România să continue direcția spre Europa, spre bunăstare și un stat civilizat și modern. Doar unul dintre cei doi candidați oferă speranță. Și nu este o garanție, este o speranță. De aceea, îi îndemn pe toți cetățenii ca până la finalul acestei zile să iasă și să voteze, pentru că astăzi ștampila aceea mică este forța pe care o avem noi ca societate, să dăm acel mesaj prin care vrem să vorbim despre comunitate, despre oameni și despre interese particulare. Îndemn oamenii să voteze, este un moment important pentru istoria României și am toată încrederea că la finalul zilei avem din nou speranța României că se modernizează”, a spus Dan Barna.
În primul tur, la urne, a fost alături de soția sa. Acum, a venit la Secția nr. 52, de la Grădinița 22 din Calea Poplăcii, singur.
“Soția votează la București. Am venit din scurt aseară tocmai pentru că respect foarte mult circumscripția mea, Sibiul, și am vrut să votez acasă”, a explicat Barna.

Articolul precedentCea mai mică prezență la urne, în județul Sibiu, este la Coveș. Doi votanți până la această oră
Articolul următorCSM Mediaș, victorie în meciul cu CSM Galați