Doi tineri sunt căutaţi de poliţiştii sibieni, fiind bănuiţi de săvârşirea tentativei la infracţiunea de furt calificat.

Potrivit Elenei Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, aceştia ar fi încercat să inducă în eroare un bancomat de pe bulevardul Mihai Viteazu, duminică seara, în jurul orei 22.32.
“Bancomatul unei bănci comerciale, amplasat pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, a semnalat o eroare de funcționare în sistemul de monitorizare, eroare care ar fi putut fi generată de o încercare de extragere ilegală a unei sume de bani. În momentul semnalării erorii în cauză, în zona bancomatului respectiv, se aflau doi tineri, surprinși de camerele de supraveghere din zonă”, spune Welter.
Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la cele două persoane sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon fix 0269/208211, Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu.

Articolul precedentOrtrun Rhein, noul ambasador al Sibiului: “Îmi place să cred că Sibiul e orașul în care lumina pătrunde până la cei care au nevoie de ajutorul nostru”
Articolul următor1.300 de români, la sărbătoarea Zilei Naţionale a României cu Junii Sibiului