Gaz Metan Mediaș a obținut prima victorie în Liga 1 după 4 înfrângeri la rând. A fost 1-0 cu Viitorul, echipa preluată de Mircea Rednic, care rămâne fără niciun succes de când a venit la constănțeni, potrivit DIGISPORT.

Medieșenii au început meciul prin ocazia lui Costea, care a tras dintre Ely Fernandes și Benzar. În minutul 22, șuturile lui Ghiță și Artean au fost blocate, iar Mediașul a plecat pe contraatac, dar șutul lui Horșia a fost blocat de Benzar.

Viitorul a făcut apoi o fază demnă de Digi Show, când Ely Fernandes a șutat direct în colegul său, George Ganea, care bloca exact culoarul spre poartă. Medieșenii au deschis scorul în debutul reprizei secunde, după o greșeală a lui Yuri și a portarului Tordai, de care a profitat Baco. Chiar dacă era condusă, Viitorul parcă nu avea putere să atace, însă Mățan a irosit totuși o ocazie, când Pleșca i-a reținut șutul.

Tot medieșenii au fost mai pericoloși, iar Francisco Junior a trimis din afara careului pe lângă poartă. Viitorul a mai avut o tentativă de atac, iar centrarea lui Matei a fost reluată în plasa laterală de puștiul Pitu. Gaz Metan Mediaș – Viitorul s-a terminat 1-0, iar Mircea Rednic rămâne fără succes de la preluarea constănățenilor.

Rezumatul video al partidei, AICI

Sursă: DIGISPORT

Sursa: Realitatea de Sibiu