Polițiștii din Sibiu au acționat, ieri, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în furturi din locuințe. Patru persoane au fost surprinse în flagrant delict după ce ar fi sustras dintr-o locuință din Sibiu bijuterii și bani. 

“În fapt, la data de 11 iunie a.c., doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, din județul Maramureș, ar fi pătruns într-o locuință din Sibiu, de unde ar fi sustras bijuterii(două perechi de cercei și două pandantive) și bani, în valoare de aproximativ 1.000 de euro. Transportul celor doi la și de la locul faptei ar fi fost asigurat de alți doi maramureșeni, o femeie, de 33 de ani și un bărbat, de 34 de ani”, explică IGPR. 

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

Față de persoanele în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din Sfântu Gheorghe și al polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Sibiu.

Suportul de specialitate al acțiunii a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul
Poliției Române.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=666273767551226&id=168477893997485

 

 

Sursa: Realitatea de Sibiu