Poli Iași s-a impus, scor 1-0, împotriva lui Hermannstadt, în ultimul meci al celor două formații din 2020, anunță Digisport.

Prima repriză a jocului de la Mediaș nu a produs niciun eveniment notabil, lipsind ocaziile de gol și chiar șuturile de poartă. Repriza a doua a început bine pentru Poli Iași, care a amenințat poarta adversă în două rânduri, prin Francisc Cristea și Andreas Calcan, ocazii care anunțau, practic, ce avea să se întâmple în minutul 65.

La o fază care nu părea să anunțe mare pericol, Doru Popadiuc a fost agățat în careul advers de Raul Opruț și centralul a arătat punctul cu var. Andrei Cristea a fost cel care a executat penalty-ul, a făcut-o perfect și a deschis scorul. În minutul 88, Hermannstadt a avut prima mare ocazie de gol, prin Ionuț Stoica, a cărui execuție nu a reușit să-l învingă pe Ianoș Brînză.

Astfel, Poli Iași s-a impus le Mediaș în fața lui Hermannstadt și a urcat de pe ultimul loc pe poziția a 14-a, cu tot atâtea puncte. De partea cealaltă, Hermannstadt, cu 15 puncte, se află pe locul 12.

Rezumatul video al meciului, AICI

Sursa: Realitatea de Sibiu