UPDATE,ora 14.30: 

Ca urmare a codului portocaliu de precipitații și a ploilor torențiale, pompierii sibieni au intervenit pentru evacuarea apei din șapte pivnițe ale unor gospodării din localitatea Apoldu de Sus și Miercurea Sibiului.

“În momentul de față a fost evacuată apa din trei pivnițe și intervenția continuă pentru evacuarea apei din celelalte patru. Au intervenit un ofiter și zece subofițeri, cu două autospeciale de stingere cu trei motopompe”, spune Alina Voina.

Știre inițială:

Pompierii sibieni intervin la această oră pe DN1, la intrare în localitatea Apoldu de Sus, pentru a evacua apa de pe carosabil.

Potrivit Alinei Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, la fața locului se află un echipaj de pompieri și o autospecială cu o motopompă, “pentru evaluarea situației existente, cu apă și pământ pe carosabil, în urma scurgerilor de aluviuni de pe versanți pe sectorul de drum”.
Circulația se desfășoară îngreunat în zonă. Conform autorităților, carosabilul a fost afectat pe o suprafață de aproximativ 100 de metri.
Echipajul ISU a ajuns și la o gospodărie inundată din Apoldu de Sus. Potrivit Alinei Voina, sunt inundate bucătăria, pivnița, fântâna și grădina.

 

 

 

Articolul precedentFC Hermannstadt joacă pentru rămânerea în Liga 1, duminică, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași
Articolul următorAccident în Brateiu. Trei bărbați au ajuns la spital