Deputatul de Sibiu și președintele PNL Sibiu Raluca Turcan s-a numărat printre alergătorii de sâmbătă dimineață ai Maratonului Internațional de la Sibiu.

Aceasta a ales să susțină proiectul prin care să ajute copiii născuți prematur să primească șansa la o viață normală, prin achiziționarea unui ecograf performant la Secția de Neonatologie a Spitalului Județean Sibiu.
“Am ales această cauză cu gândul la copii, la părinți și la medicii implicați în comunitate, devotați meseriei lor și cu foarte multă dragoste pentru semeni, așa cum este doamna doctor Livia Ognean. M-am antrenat pentru această cursă în campanie, dar fac și sport. Am alergat în campanie, însă să ajuți oameni care au nevoie de sprijin când statul eșuează e extraordinar pentru orice om care își iubește comunitatea”, a spus Raluca Turcan, la finalul cursei.
Raluca Turcan se află la prima participare la Maratonul Internațional al Sibiului. Aceasta a alergat cinci kilometri, la Cross-ul Visma.

La Maratonul Internațional al Sibiului au participat aproximativ 5.500 de alergători. Printre ei s-au numărat și liderii USR și PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș.

 

 

 

Articolul precedentVIDEO | Dacian Cioloș și Dan Barna au alergat 5 kilometri la Maratonul Internațional al Sibiului: “Ne-am antrenat în campanie!”
Articolul următorFemeie de 81 de ani, lovită de o autoutilitară, în Slimnic