UPDATE: Polițiștii au reușit, în cele din urmă, să-l convingă pe bărbat să coboare de pe acoperiș. Acțiunea s-a terminat cu bine. Polițiștii au purtat discuții cu bărbatul pentru a vedea exact ce l-a determinat să regurgă la acest gest. De asemenea, echipajul SAJ a monitorizat funcțiile vitale ale pacientului și l-au transportat la spital sub supraveghere.

Știre inițială: Un bărbat de aproximativ 50 de ani a pus autoritățile din Sibiu pe jar. Acesta s-a urcat pe acoperișul unui bloc din cartierul sibian  Reșița și amenință că se va arunca în gol. La fața locului a ajuns și un negociator din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale al IPJ Sibiu.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani din cartierul Reșița s-a urcat pe acoperișul unui bloc și amenință că se va sinucide. Se pare că acesta are probleme în familie, pe numele lui fiind emis și un ordin de restricție. Au intervenit de urgență un echipaj al ambulanței de tip C și polițiști.

În aceste momente un negociator din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare de pe acoperișul blocului.

Polițiștii roagă cetățenii să elibereze zona și să nu îngreuneze acțiunea forțelor implicate.

Imagine

Articolul precedentCinci persoane, între care și un copil implicate într-un accident la Tălmaciu
Articolul următorVIDEO/Alunecare de pietre pe Transfăgărășan, între Cârțișoara și Bâlea Cascadă