Will Smith l-a lovit în față pe Chris Rock pe scena decernării Oscarurilor, după ce comicul a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith, soția actorului.

Referindu-se la faptul că Pinkett Smith este tunsă la zero, Rock a spus: “Jada, abia aștept sa văd GI Jane 2”, o trimitere la personajul lui Demi Moore din filmul GI Jane din 1997. Pinkett Smith nu a părut să guste gluma, iar câteva secunde mai târiu soțul său a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock.

Mai târziu, când a urcat pe scenă pentru a primi premiul pentru cel mai bun actor, Will Smith și-a cerut scuze pentru scena anterioară:

“Vreau să-mi cer scuze Academiei. Vreau să-mi cer scuze tuturor colegilor mei nominalizați. Arta imită viața. Arăt ca tatăl nebun, așa cum au spus despre Richard Williams (personajul pentru care Smith a luat Oscarul – nr). Dar dragostea te va face să faci lucruri nebunești.”

Pinkett Smith suferă de alopecie, o boală de piele care provoacă căderea temporară a părului. Anterior ea a vorbit pe rețelele de socializare despre lupta cu această boală.

Biziday

Articolul precedentCULISELE PUTERII | Miron Mitrea, despre diferența de opinie Biden-Macron: „Trebuie să i se dea o zonă de ieșire lui Putin”
Articolul următorArbitrul Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență