Săptămâna viitoare, vremea va fi în general frumoasă. Temperaturile maxime vor atinge 20 de grade Celsius.

Luni, vremea va fi în general frumoasă și caldă, deși temperaturile vor continua să scadă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale din a doua parte a intervalului în sudul județului și la munte unde vor atinge la rafală 60-70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.
Marți, vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil cu unele înnorări temporare în special în zona montană, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi în general slabe. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale, iar pe crestele montane va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 19 grade, iar cele minime între 9 și 11 grade.
Miercuri, vremea se menține mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Local, mai ales la munte se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. Izolat la munte cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale, iar pe crestele montane va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 de grade, iar cele minime între 9 și 11 grade.
Joi, vremea se menține mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate, mai ales la munte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale în sudul județului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 18 grade, iar cele minime între 8 și 10 grade.
Spre sfârșitul săptămânii, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări temporare în prima parte a intervalului când izolat va ploua slab.

Articolul precedentAlegeri prezidențiale 2019: Prezența la vot în județul Sibiu se apropie de 50%
Articolul următor14 incidente electorale, în județ. Un bărbat a renunțat la cetățenia română și a încercat să voteze în Sibiu