În zilele următoare, vremea se va încălzi, în judeţul Sibiu, spun meteorologii.

Luni, cerul va fi variabil, temporar noros noaptea. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 8 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad. Izolat, noaptea și dimineața, se va semnala ceață.

Marți, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Ziua, pe arii restrânse va ploua slab, iar noaptea pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații mixte, temporar ploi. Pe arii restrânse se va semnala polei. La munte se vor semnala pe arii restrânse precipitații mixte în cursul zilei, și pe arii mai extinse ninsori în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale la munte și izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între  6 și 7 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade.

Miercuri, vremea se menține apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. În cursul zilei pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe sub formă de ploaie, iar la munte local ninsori. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări izolate în zonele joase și locale la munte unde va viscoli și spulbera zăpada pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între  4 și 6 grade, iar cele minime între -4 și -2 grade. Izolat sunt condiții de polei și de ghețuș în zona montană.

Joi, vremea se va răci ușor. Cerul va fi temporar noros și local se vor semnala precipitații mixte în cursul zilei și temporar ninsori slabe în cursul nopții. La munte local se vor semnala ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad. Izolat sunt condiții de polei sau ghețuș.

În weekend, vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi temporar noros și local se vor semnala precipitații mixte, temporar ploi în cursul zilelor. La munte se vor semnala precipitații mixte la altitudini mai joase și ninsori în zonele înalte.

Articolul precedentVIDEO / Studenții ULBS au încins jocuri tradiționale românești pe Marele Zid Chinezesc, de 1 Decembrie
Articolul următorZeci de turişti s-au plimbat gratis cu tramvaiul, de 1 Decembrie