Meteorologii anunță vreme în răcire, vânt și precipitații, iar la munte chiar lapoviță și ninsori. Vremea rămâne așa până cel puțin sâmbătă, 23 noiembrie.

În acest interval temporar va ploua și local se vor acumula cantități de apă care vor depăși 15-20 l/mp, iar îndeosebi în zona de munte, izolat 25 l/mp. Vremea se va răci treptat, astfel încât vineri (22 noiembrie) și sâmbătă (23 noiembrie) se vor înregistra temperaturi ușor sub cele specifice perioadei.

În zona montană, mai ales la altitudini de peste 1.500 m, treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Începând din seara zilei de joi (21 noiembrie), trecător vor fi precipitații mixte ce pot determina depuneri de polei în estul și sud-estul Transilvaniei.
La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, vor fi perioade în care vântul va avea intensificări, cu viteze de peste 70…80 km/h, spulberând trecător zăpada. Intensificări temporare ale vântului, cu viteze în general de 45…55 km/h, vor fi și în zonele mai joase de relief.

Articolul precedentMoneda euro se apropie de 4,8 lei. Cutremur pe piața valutară
Articolul următorMai mutle viroze în Sibiu în ultima săptămână de supraveghere