Voluntarii care au participat la acțiunea de curățenie “Let`s do it, Romania”, au reușit să strângă aproape zece tone de gunoi din zona drumurilor naționale din județul Brașov.

Și asta, doar în trei zone, unde au beneficiat și de sprijinul logistic al DRDP Brașov: DN1, Brașov – Predeal, DN1A, în zona Babarunca – Cheia și DN73A între Râșnov și Predeal.
“Aceste cantități impresionante de deșeuri se strâng în ciuda faptului că angajații DRDP Brașov adună gunoaiele din parcări și de pe marginea drumului de cel puțin două ori pe săptămână. Din păcate, o mare parte din gunoiul strâns nu ar avea ce să caute pe marginea drumului așa cum sunt de pildă deșeurile provenite din construcții, aparatura electrocasnică stricată sau mobilierul vechi”, spun reprezentanţii conducerii DRPD Braşov.


Mai jos puteți urmări un mic filmuleţ cu câțiva voluntari din Predeal care au rămas șocați de ce au găsit pe marginea drumului și de atitudinea șoferilor care treceau prin zonă:

Let`s do it, România! – DN73A – zona Pârâul Rece

Voluntarii care au participat la acțiunea de curățenie Let`s do it, Romania, au reușit să strângă aproape 10 tone de gunoi din zona drumurilor naționale din județul Brașov. Și asta doar pe 3 zone, unde au beneficiat și de sprijinul logistic al DRDP Brașov: DN1, Brașov – Predeal, DN1A, în zona Babarunca – Cheia și DN73A între Râșnov și Predeal. Le mulțumim din suflet pentru efort!Aceste cantități impresionante de deșeuri se strâng în ciuda faptului că angajații DRDP Brașov adună gunoaiele din parcări și de pe marginea drumului de cel puțin două ori pe săptămâna.Din păcate o mare parte din gunoiul strâns nu ar avea ce să caute pe marginea drumului așa cum sunt de pilda deșeurile provenite din construcții, aparatura electro-casnica stricată sau mobilier vechi. Mai jos puteți urmării un mic film despre câțiva voluntari din Predeal care au rămas șocați de ce au găsit pe marginea drumului și de atitudinea șoferilor care treceau prin zonă.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Duminică, 16 Septembrie 2018

Articolul precedentCurți și subsoluri inundate în Sibiu și Șelimbăr
Articolul următorÎntreruperi de curent luni și marți în județ și în Sibiu