În perioada 28 – 30 mai a.c., mai mulți șoferi au fost depistați conducând sub influența alcoolului.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 19,30, pe strada Doamna Stanca din localitatea Șelimbăr, polițiștii au depistat un sibian în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 02,45, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Șurii Mari de către un localnic în vârstă de 23 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 13,20, pe raza orașului Tălmaciu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105G de către un localnic în vârstă de 50 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 00,40, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Luptei de către un localnic în vârstă de 20 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei patru conducători auto au fost însoțiți la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

Pe numele fiecărui conducător auto s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Articolul precedent241 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2! Situația din fiecare județ
Articolul următorINCIDENȚA coronavirus în România la 1 iunie: UNDE mai sunt FOCARE