Unele persoane nici măcar nu vor să audă cuvântul „infidelitate”, nefiind capabile să își înșele partenerul sau să conceapă că ar putea fi vreodată înșelate. Alte persoane, în schimb, sunt conștiente că oricând ar putea să calce strâmb sau să fie înșelate.

Se pare, însă, că și astrele au un cuvânt de spus când vine vorba de infidelitate! Unii nativi sunt atât de înțelepți și înzestrați cu o intuiție atât de puternică, încât nu ar putea fi niciodată înșelați.

Exista două zodii înzestrate cu o intuiție ieșită din comun și care simt minciuni de la depărtare, astfel că va fi aproape imposibil să fie vreodată înșelate. Aceste zodii sunt:

Zodia Balanță

Balanța este o zodie duală, imprevizibilă și într-o permanentă căutare a echilibrului. Nativul din zodia Balanță este un bun psiholog, tocmai fiindcă este extrem de înțelept, empatic și cu o intuiție ieșită din comun. Poate „citi” oamenii și își poate da seama foarte ușor când cineva minte, motiv pentru care iți va fi foarte greu să înșeli o Balanță.

Dar nici nu ai avea de ce să faci acest lucru, pentru că nativii acestei zodii sunt parteneri de încredere și stabili în orice relație. Nu sunt interesați de relații superficiale și așează, de cele mai multe ori, dorințele și nevoile partenerului mai presus de cele personale.

Citește continuarea pe tabu.ro.

Articolul precedentComisia juridică a Camerei Deputaților votează raportul pe proiectul de desființare a SIIJ
Articolul următorAtenționare de călătorie transmisă de MAE: coduri roșu și portocaliu în Marea Britanie