Pompierii militari  din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în primele cinci zile ale anului, pentru stingerea a 12 incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 166  cazuri medicale. 

De asemenea, alte 65  persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din  cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.
“Echipajele de pompieri au intervenit, în această perioadă, la patru incendii manifestate   la coșuri de fum (municipiul Sibiu și localitățile Chirpăr, Agârbiciu și Copșa Mică).  Alte opt incendii au avut loc la anexe gospodărești (localitățile Cârțișoara, Agnita, Richiș și Alămor), la un tomberon metalic (Sibiu, str. Nicovalei), la acoperișul unei case (localitatea Târnava, str. Dumbrăvii), la acoperișul unui garaj  (localitatea Avrig, str. Râului) și la un adăpost de animale ( localitatea Bungard)”, explică Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
De asemenea, pompierii sibieni din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu și Stației Agnita  au asigurat măsurile specifice din zona de competență în municipiul Sibiu, Piața Mare și în localitatea Agnita pe timpul evenimentelor dedicate  Revelionului. Totodată, salvatorii sibieni au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor în localitatea Șura Mică, pe timpul remedierii unei defecțiuni la conducta principală de gaz din localitate.

Articolul precedentA murit Sergiu Cipariu. Împlinise 70 de ani în decembrie
Articolul următorCele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Ion