Proteste la Prefectura Sbiu, vineri dimineață, organizat de primarii PSD din județ care nu au primit aproape niciun leu la rectificarea făcută de premeirul demisonar Florin Cîțu. Mai mult de 95% din banii primiți de localitățile sibiene din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului au fost direcționați către primării PNL.

 

Potrivit datelor transmise de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, localitățile cu primar PNL au primit, în medie, 103,88 lei, cele cu edil PSD: 19,11 lei, iar restul zero lei, scris Turnul Sfatului.

 

Unul dintre primarii sibieni de la USR Plus, Timotei Păcurar, a afirmat că totul a fost o strategie politică a liberalilor, iar principalii beneficiari au fost cei care l-au susținut pe Florin Cîțu. ”Banii au venit politic. Nu e niciun dubiu. Ludoș nu a cerut niciun ban și a primit. Păuca, din informațiile mele, nu a cerut nimic și a primit. E clar că oamenii care au fost în echipa câștigătoare au primit mai mult decât oamenii care nu au fost în echipa câștigătoare. La fel de clar cum e și că PSD-ul nu a primit mare lucru”.

 

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentUDMR este deschis la negocieri și cu USR și cu PSD, pentru formarea majorității
Articolul următorBilanț coronavirus 8 octombrie: Numărul cazurilor de infectări raportate în ultimele 24 de ore a scăzut, dar înregistrăm un record al deceselor