29 de studenți și profesori din străinătate participă în această perioadă la cea de-a treia ediție a Săptămânii internaționale a studenților, organizată de Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” organizează, în perioada 8-13 aprilie, cea de-a treia ediție a Săptămânii internaționale a studenților, în cadrul căreia participă 29 de studenţi, cadre didactice şi însoţitori de la universităţi civile și academii militare din: Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Georgia, Polonia, Slovacia, Republica Moldova, SUA şi Portugalia.
Participanții vor fi implicați în activități didactice, culturale şi sportive şi, de asemenea, vor vizita obiective turistice din împrejurimile Sibiului.
În plus, mâine, toți studenții participanţi la această săptămână internaţională, vor fi prezenţi la cea de-a XXIV-a ediţie a Sesiunii de Comunicări a Cercurilor Ştiinţifice Studenţeşti cu participare internaţională- SECOSAFT 2019, unde îşi vor susţine lucrările științifice înscrise sau vor asista la prezentările celorlalți colegi.

Articolul precedentTrei elevi de la Colegiul “Octavian Goga” merg la o competiție în SUA. Pentru asta, au nevoie de 4.000 de euro
Articolul următorFC Hermannstadt joacă, sâmbătă, la Botoșani, în etapa a V-a a play-out-ului