Drumarii au intervenit pentru prima dată în această toamnă pentru deszăpezirea DN7C – Transfăgărăşan. Aici s-au înregistrat primele averse de lapoviţă, potrivit meteorologilor.

„Intervenim pentru prima dată în acest sezon cu utilajele de deszăpezire pe DN7C Transfăgărăşan. Vă rugăm să circulaţi cu prudenţă în zonele montane şi ţineţi cont de condiţiile meteo la planificarea deplasărilor!”, au transmis cei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov, pe pagina de socializare.

La staţia meteo de la Bâlea Lac, situată la peste 2.400 de metri altitudine în munţii Făgăraş, se înregistrează averse de lapoviţă, potrivit site-ului oficial al Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Accesul la Bâlea Lac se poate face în această perioadă pe Transfăgărăşan sau cu telecabina, dacă sunt favorabile condiţiile meteo.

Articolul precedentMINISTRUL SIMONA BUCURA OPRESCU DESPRE ”MICA RECALCULARE” ȘI CE SOLUȚIE S-A GĂSIT PENTRU PENSIONARII CU DIZABILITĂȚI
Articolul următorCINE RĂMÂNE FĂRĂ PUTERE, CINE CÂȘTIGĂ ALEGERILE? CARE ESTE GREȘEALA CAPITALĂ A UNUI CANDIDAT LA PREZIDENȚIALE. O ANALIZĂ MIRON MITREA.