Începând de Luni, 12 noiembrie, biletele de călătorie Tursib se pot achiziţiona cu telefonul, la urcarea în autobuz. Tranzacția va fi posibilă prin utilizarea aplicaţiei 24pay, anunță reprezentanții instituției.

Pentru a beneficia de această aplicaţie pe un telefon mobil smatphone trebui descărcată Aplicaţia 24 pay, din Google Play sau App Store fiind necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa/Mastercard. Descărcarea aplicației este gratuită.

Pentru a achiziționarea titlului de călătorie, trebuie accesată secțiunea „Transport Public” din aplicație și scanat codul QR afișat în autobuz. Dacă telefonul este echipat cu tehnologie NFC, acesta poate fi apropiat de eticheta cu simbolul NFC.

După confirmarea tranzacției, titlul de călătorie achiziționat va fi disponibil în secțiunea Portofel, unde va fi accesat în caz de control și prezentat reprezentantului operatorului de transport. Refuzul de a prezenta controlorului codul de legitimare se consideră contravenție și se sancționează conform reglementărilor în vigoare!

Biletul cumpărat cu telefonul costă 2 lei. Pentru toate detaliile, poate fi accesat site-ul instituței, la secţiunea Titluri de călătorie.

Articolul precedentIncendiu la o casă din Roşia. Cauza probabilă, un scurtcircuit
Articolul următorBărbat surprins de un mal de pământ la Lacul lui Binder