Meteorologii au emis o avertizare meteorologică de ninsori, lapoviță, polei și intensificări ale vântului. Avertizarea a intrat în vigoare astăzi și rămâne valabilă până mâine seară, la ora 18:00.

În intervalul menționat precipitațiile vor continua în cea mai mare parte a regiunii, acestea vor fi mixte, iar la munte, la peste 1.500 m va ninge. Pe arii restrânse precipitațiile vor fi importante cantitativ și tot pe arii restrânse vor fi depuneri de polei.

La altitudini sub 1.500 m în estul Carpaților Meridionali și în cei de Curbură temporar se vor semnala precipitații mixte ce vor favoriza formarea de ghețuș sau polei. Vântul va avea intensificări la munte, unde rafalele vor depăși 60 km/h, dar local și în rest, cu viteze în general de 45…55 km/h.

Avertizarea este însoțită și de un cod galben de ninsiri moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă și intensificări ale vântului. Astfel, până în 16 decembrie, la ora 18:00, în zona Carpaților Meridionali, Occidentali și de Curbură vor continua precipitațiile predominant sub formă de ninsoare, moderate cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă. La munte vor fi rafale ale vântului de peste 60 km/h, temporar viscolind zăpada.

Articolul precedentPremiera „Urciorul sfărâmat” primită cu aplauze la scenă deschisă, la Sibiu
Articolul următorUPDATE: Video/ Accident provocat de un tânăr de 19 ani. Două persoane încarcerate